Mijn naam is Gonnie Rond (1960)

Ik ben getrouwd, (schoon-)moeder van twee geweldige zoons en schoondochters en oma van inmiddels zes lieve kleinkinderen. Daarnaast ben ik Encaustic Art Coach ® en  geef  ik  workshops.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en luister met aandacht naar wat hen bezighoudt. Deze eigenschappen kan ik goed inzetten als Encaustic Art Coach ®.

Ik ben van nature onderzoekend en word enthousiast van het uitproberen en ontdekken van nieuwe mogelijkheden in mijn leven. De cursussen die ik heb gevolgd, de boeken die ik heb gelezen, in combinatie met mijn levenservaring hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben.

Ik sta open-minded in het leven en ga daar op een creatieve manier mee aan de slag.

Ik was lang op zoek naar mijn passie, waar ik naast mijn gezin en familie mijn liefde voor het leven in tot uitdrukking kon brengen.

In Frankrijk heb ik de cursus ‘The Artist Way’ gevolgd waardoor mijn creativiteit weer helemaal tot bloei is gekomen. Ik ontdekte daar weer dat het meer om het proces gaat dan om de uitkomst. Precies zoals ik nu ook werk en in het leven probeer te staan.

Niet lang daarna kwam ik in aanraking met Encaustic Art (schilderen met bijenwas). Ik zag bij iemand een tekening en werd er zo door geraakt dat ik gelijk wist dat ik dit ook wilde gaan doen. Het verrassende en onverwachtse effect van de bijenwas fascineerde me enorm. Ik geniet nu van deze manier van creatief bezig zijn.

Op vrolijke en moeilijke momenten maak ik vaak een tekening en ze geven mij altijd weer nieuwe inzichten. De tekeningen brengen je naar onbewuste delen van jezelf. Naast de vele inzichten die de tekeningen mij geven, geniet ik er ook van om verschillende technieken uit te proberen en toe te passen. Het is ook enorm ontspannend om er mee bezig te zijn.

Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk en zo zijn de workshops ontstaan. Tijdens deze workshops ontstond er zoveel moois dat ik nog meer geïnteresseerd raakte in de mogelijkheden van deze werkvorm.

Na enkele online cursussen te hebben gevolgd, ben ik bij Centrum Close2Nature de jaaropleiding tot Encaustic Art Coach ® gaan volgen.

Tijdens deze opleiding heb ik verschillende methoden geleerd om met deze intuïtieve, creatieve werkvorm mensen op een liefdevolle, integere en afgestemde manier te begeleiden.

De opleiding heeft mij nog meer laten zien en ervaren dat er een mooie verdieping kan ontstaan bij het maken van een bijenwastekening. Het heeft me ook geleerd om op een professionele manier mensen te coachen. Mijn intuïtie is in alles wat ik doe mijn kracht en drager dus ook bij mijn manier van coachen.

Naast mijn gezin word ik heel erg blij van creatief bezig zijn, de verdieping zoeken, me verbinden met anderen en samen de weg zoeken en vinden tot bewustwording.

Ik verheug me erop je te ontmoeten.

 

BIJzonder Creatief & Coaching
Gevestigd in Gouda
info@bijzondercreatiefencoaching.nl
06-12415010

Algemene Voorwaarden
Cookiebeleid   Privacybeleid

 

2018-2021 © BIJzonder Creatief & Coaching | Gemaakt door WebStaal

error: Content is protected !!